So wayree (2020)




Történet:

Két szálloda mágnás, akik egykor családi barátok voltak nagyszüleik generációja óta, most esküdt ellenségek, és egymással versengenek, hogy a szakma élvonalába kerüljenek. Parin soha nem gondolta, hogy része lesz a gyűlöletnek. Bár apja Sirimantra veje, anyja csak egy szerető volt, akit elhagytak Amerikában. Felnőttként soha nem tudta, milyen apának lenni. Paramita aza híres Emporium ingatlanmágnás egyetlen örököse. Mielőtt külföldre ment volna továbbtanulni, valami szörnyűség történt vele. Négy évvel később ikrekkel tért vissza, de mindenkinek elmondta, hogy ők az unokatestvérei, a nagynénje fogadta örökbe. Ezután találkozik a férfival, aki sok év után nyomorúságot okozott neki, és elhatározza, hogy készségesen besegíti apját a harci játékba, miután megtudja, hogy apja riválisának fia. Parin és Paramita, akik esküdt ellenségként állnak a vonal ellentétes oldalán.

Natív cím: โซ่เวรี

Más néven: Soh Wari , So Weree , Bosszúlánc

Műfajok: Romantikus , Dráma

Címkék: Gyűlölet , Váratlan terhesség , Egyéjszakás kaland , Félreértés , Találkozzunk újra , Enemies to Lovers , Pofon és csók , Drogos , Hazugság , Bosszú (Szavazz, vagy add hozzá a címkéket)

Ország:Thaiföld

Típus:Dráma


Epizódok:15

Adva:2020. augusztus 14. – 2020. szeptember 13

Eredeti hálózat: 7. csatorna

Időtartam:1 óra 35 perc.


Megjegyzések

  1. Jó estét először is szeretném mégköszöni a fordítást nagyon hálás vagyok azért hogy van valaki aki lefordítja és csak annyit szeretnék tudni hogy mikor lesz a 3 - dík rész kész?🙂

    VálaszTörlés
  2. Az 1 fele Videán már fent van a 2 fele körülbelül 3-4 nap múlva lesz fent

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések